CA ES

Informació i urgències
977 218 331

PISARRES, SOLUCIONS INTERACTIVES I PROJECTORS

 

En l’actualitat, les oficines es disenyen sovint pretenent potenciar el capital humà que té l’empresa. Cada vegada més, es reserven espais que volen afavorir la col·laboració entre persones i companys com sales de reunions, projectes, zones de formació, etc. Espais que volen ser diferents i que incitin al diàleg.

A Guivernau l’ajudem a encertar amb la solució audiovisual interactiva més adient a les seves necessitats i expectatives. No es tracta només de proveïr productes i solucions tecnològiques, sinó d’ajudar-lo a que tot funcioni correctament, assessorant-lo, fent-nos càrrec de la instal·lació, configuració i formant als usuaris. Tot el paquet de serveis garanteixen l’èxit en la integració de aquestes noves tecnologies a la seva empresa o centre educatiu.

Què oferim per a la teva empresa

  • Solucions audiovisuals adaptades
  • Assessorament personalitzat segons client i necessitats
  • Financiació del 100% del projecte
  • Instal·lació i servei técnic postvenda
  • Trasllat o actualització de solucions antigues
  • Manteniment d’instal·acions ja existents
  • Multimarca: Epson, Promethean, Hitachi, Benq…

ELS NOSTRES PRODUCTES

Potenciï l'impacte de les seves presentacions o continguts docents amb l'ampli catàleg de solucions audiovisuals. Si el que desitja és fer un pas més i endinsar-se en la interactivitat i participació de tots els assistents, aposti per solucions interactives professionals.

 

Monitors Interactius
Promethean Activpanel li permet treballar directament sobre el monitor com una pissarra tradicional, imprimir i compartir per mail o bluetooth tot el contingut editat durant les presentacions i molt més. Però si vol, connecti el seu portàtil i treballi amb l’escriptori del seu pc o mac com si d’una gran Tablet es tractés o si ho necessita, incorpori un sistema de video conferència per una sala de juntes que ajudi a millorar les sessions col.laboratives. Sorprengui i capti l’atenció de tots els assistents, sense sorolls, enlluernaments o ombres sobre la pissarra i amb sistema d’àudio incorporat.

DEMANI INFORMACIÓ

3350

 

Pissarres Interactives
Les pissarres interactives a partir d’una solució de projecció, permeten aconseguir projeccions de més polsades a un cost inferior que els monitors interactius. Disposem de diferents tipus de solucions per adaptar-nos a qualssevol tipus d’aula o sala de reunions. Amb una instal.lació neta i professional, integrar una solució interactiva no suposarà una gran inversió i obtindrà una millor experiència. Comparteixi el seu pla d’acció als socis de la seva pime o aconsegeuixi quels seus alumnes mantinguin l’interès durant la classe.

DEMANI INFORMACIÓ

 

Projectors i monitors informatius
Si el que necessita és un projector portàtil per presentacions curtes a casa dels seus clients o vol ensenyar una presentació corporativa en la recepció del seu local o empresa, li oferim un ampli ventall de projectors professionals lleugers així com pantalles informatives en alta definició que el seu missatge arribi amb força als seus clients o visitants.

DEMANI INFORMACIÓ

 

 

PROMOCIONS ACTUALS

CONTACTI AMB NOSALTRES

SOL·LICITUD DE VISITA PER A CONSULTORIA