CA ES

Informació i urgències
977 218 331

TONER&PAPER

Guivernau desde els seus inicis, ha estat una empresa que incideix en la importància de la qualitat. Per aquest motiu, comercialitzem exclusivament consumibles ORIGINALS per la seva impressora o multifunció.

 

Fent ús de consumibles ORIGINALS, aconseguirà allargar la vida dels seus equips i la qualitat de les seves impressions o còpies serà sempre òptima evitant avaries que aturin la seva activitat en el pitjor moment.

 

L’estalvi teòric obtingut de l’ús de cartutxos reciclats o reomplerts , acaven suposant una despesa adicional quan algun component vital de l’equip es deteriora prematurament.

 

Al mateix temps, el paper emprat per les seves impressions, condiciona la seva qualitat. Per això posem a la seva disposició un ampli assortiment de tipus de paper, mides i formats.

 

Díguins quins productes necessita habitualment i li farem una proposta econòmica i rentable.

Què oferim per a la teva empresa

 

  • Venda de consumibles originals per a impressores multimarca (HP, BROTHER, LEXMARK, ETC)
  • Paper de tot tipus de gramatge i mides.
  • Ofertes en paper per consums elevats.
  • Si no tenim el consumible en stock, li aconseguirem en un plaç màxim de 24h.

ELS NOSTRES PRODUCTES

Descobreixi els avantatges i la qualitat d’impressió amb l’ús de tintes i tòners originals.

I no oblidi que per aconseguir el millor resultat, necessita el paper específic per a cada tipus de treball.

DESTRUCTORES DE DOCUMENTS

Si realitza impressions o còpies, sovint contenen informació important que pot comprometre la seva empresa o institució. Quan el document ja no és útil, destruir-lo és la millor manera d’evitar que aquestes dades acabin en mans de tercers. Conegui la gama de destructores  IDEAL.

DEMANI INFORMACIÓ 42-large_default

ESCÀNERS DOCUMENTALS

Disposem de l’equipament d’última generació que li permetrà digitalitzar els seus documents desde el seu lloc de treball, fent una lectura de les dues cares en una sola passada i creant fluxes de treball automatitzats.

DEMANI INFORMACIÓ 

MATERIAL PAPERERIA

Podrà trobra tot el material escolar o per a oficines que necesiti per organitzar la seva documentació. Carpetes, archius definitius, bolígrafs, calculadores, pen drives USB i un catàleg molt ampli de tot tipus de material.

DEMANI INFORMACIÓ 

VENDA DE CONSUMIBLES ORIGINALS

Disposem d’una àmplia gama de consumibles dels principals fabricants(HP,  Brother, Lexmark, Toshiba, Develop, etc) i en cas de no ternir-lo en botiga, li aconseguirem en un temps rècord.

DEMANI INFORMACIÓ PCprmaterial

PROMOCIONS ACTUALS

CONTACTI AMB NOSALTRES

SOL·LICITUD DE VISITA PER A CONSULTORIA