CA ES

Informació i urgències
977 218 331

TPV I NEGOCIS

A Guivernau Equips D’Oficina, ens hem proposat ampliar, encara més, els nostres serveis i línies de negoci.

Ens complau presentar, l’àmplia gamma professional de solucions de cobrament: Terminals de punts de venda, caixes registradores, detecció de bitllets falsos, pantalles tàctils, etc.

Aquests productes, al costat d’un complet programari, de senzill ús i configuració, permeten als nostres clients gestionar de manera fàcil i transparent, tots els cobraments i transaccions dels seus clients. Fins i tot li permetrà integrar sistemes de fidelització.

Aquestes solucions són vàlides sigui quina sigui la seva activitat: Restauració, petit comerç, botigues de moda, supermercats, perruqueries, etc.

Demani’ns informació sobre tots aquests productes i li assessorarem sobre quina solució s’adapta millor a les seves necessitats i pressupost.

Què oferim per a la teva empresa

  • Terminals punt de venda compactes i tàctils.
  • Caixes enregistradores, calaixos portamonedes, balançes.
  • Impressores de Tickets
  • Solucions multi-idioma per Windows i Android.
  • Control d’estocs.
  • Verificadors de billets.
  • Software multi sectorial per TPV’s.
  • Impressores i pantalles tàctils per a cuines.
  • PDA per restauració o industria.

ELS NOSTRES PRODUCTES

Sigui quin sigui el seu negoci, sector o activitat, el cobrament als seus clients ha de ser àgil i segur. La nostra àmplia gamma de productes l’ajudaran a aconseguir els seus propòsits.

TERMINALS PUNTS DE VENDA

Solucions completes i compactes, que ocupen el mínim espai i li ofereixen totes les prestacions que necessiti el seu negoci o establiment. Resistents al’aigua i a un ús intensiu. Capaços de treballar en ambients extrems i industria.

DEMANI INFORMACIÓ gui-tvp

CAIXES REGISTRADORES

Sistemes de cobrament tradicionals. robustos i de fàcil utilització. Compleixen amb la normativa fiscal vigent relativa a factures simplificades.

DEMANI INFORMACIÓ gui-cajareg

SOFTWARE TPV SIOGES

SIOGES PRO, aplicació per TPV Windows o Android, complet, senzill i multi-sectorial. Configurable diversos idiomes, inclòs el Català. Connectable en xarxa i entre diferents terminals.

DEMANI INFORMACIÓ gui-siogest

VERIFICADOR DE BITLLETS

Protegeixi el seu negoci dels bitllets falsos. Verificació ràpida inferior a un segon per bitllet e informant de manera clara si es tracta d’un bitllet fals o un de vàlid.

DEMANI INFORMACIÓ gui-detector

PROMOCIONS ACTUALS

CONTACTI AMB NOSALTRES

SOL·LICITUD DE VISITA PER A CONSULTORIA